ja_mageia

Ondersteuning & Advies

Solon ondersteunt en adviseert Ondernemingsraden
en Personeelsvertegenwoordigingen met het medezeggenschapswerk door het geven van advies, trainingen en workshops...

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Fondsenwerving
Haal meer resultaat uit uw subsdieaanvragen

Solon heeft heel wat ervaring met het aanvragen van subsidies. Zowel met aanvragen van subsidies die speciaal op ondernemers zijn gericht als met aanvragen voor de kunst- en cultuursector.

Het aanvragen van subsidies is geen eenvoudige taak. Nadat je hebt uitgezocht óf er subsidiepotjes zijn, volgt er een behoorlijke papierwinkel. Echter, een gedegen subsidie-aanvraag loont! Solon kan de gehele subsidieaanvraag voor u verzorgen, of het nu om een groot project of een kleiner project gaat. Het is ook mogelijk dat Solon voor u de aanvraag verzorgt in nauwe samenwerking met uw medewerkers, zodat er een leertraject voor uw medewerkers ontstaat en er meer kennis in uw organisatie wordt verankerd.

Om te weten welke subsidieregeling bij u als ondernemer, vereniging of stichting past, verricht Solon eerst een subsidiecheck voor u. Op het moment dat wij in kaart hebben gebracht  voor welke subsidie(s) uw organisatie in aanmerking gaan wij samen met u  om de tafel zitten om de acties te bepalen en kunnen wij de aanvraag starten. U doet er veel voordeel mee.


Het CBF

Het CBF houdt al sinds 1925 alle mogelijke gegevens bij over fondsenwerving en goede doelen in Nederland. Deze gegevens staan, overzichtelijk gerangschikt, op deze site. Daarmee bevordert het CBF de transparantie van de goededoelensector in Nederland.
Daarnaast houdt het CBF toezicht op alle goede doelen in Nederland. Het CBF beoordeelt het bestuur en het beleid van deze goede doelen, hoe ze geld binnenkrijgen, hoe ze het besteden en hoe ze daar verslag over uitbrengen. Als de goede doelen aan de criteria van het CBF voldoen krijgen ze een stempel van goedkeuring: het CBF-Keur voor grote goede doelen en het CBF-Certificaat voor kleine goede doelen.

Het CBF streeft naar het in stand houden en versterken van het vertrouwen van het publiek in goededoelenorganisaties. Dat is belangrijk omdat zij een cruciale rol vervullen in de maatschappij. Goededoelenorganisaties financieren ontelbare zaken die niet altijd direct in geld zijn uit te drukken, maar die onmisbaar zijn voor het gezond functioneren van onze samenleving.

 

Contact gegevens

Bezoek- en postadres:
Laurens Jzn. Costerstraat 15 A
3261 LH  Oud-Beijerland

0186 - 621944
0186 - 620997
info@solon-net.nl

Direct contact

BTW nummer
8110.45.961.B01

KvK nummer
24443126

Referenties